Omega Seamaster Diver 300M Replica US titánból és kerámiából

Ezt a Luxury Fake órát eredetileg acélmodellként dobták piacra, lakkozott számlappal, ETA-alapú replika omega Caliber 2500-assal és búvárkiterjesztéssel ellátott összecsukható csattal. Az új generációs termékek lézerrel vágott kerámia tárcsát, ultramodern belső 8800-as szerkezetet és továbbfejlesztett kapcsot, valamint további gyorshosszabbítót kínálnak.

Fordítsa meg az órát, hogy megmutassa kiváló minőségét. Az első dolog, amit észrevehet, az „Omega Diver 300M copy watches“ felirat, amely mindig középen van a szabadalmaztatott bajonettzárnak, a Naiad zárnak köszönhetően.Az elmúlt néhány évben az Omega további teszteket hajtott végre óráin a svájci nemzeti metrológiai ügynökség, a METAS. Itt tesztelik a teljesen összeszerelt óra működési megbízhatóságát, sebességét, vízállóságát, teljesítménytartalékát és 15 000 Gauss extrém mágneses mezőjét.

Aki valóban merül egy luxus 1:1 replika órák karórával, az értékelni fogja a fényes és izzó világító bevonatot, a rendkívül vízálló (300 méteres mélység) és karcálló tokanyagot, legyen szó korallról vagy a búvárfelszerelés fém alkatrészeiről. megsérülhet.Természetesen ez az óra csak meleg búvárhelyekre alkalmas, ahol nem kell búvárruha, mert szabványos gumiszíjjal rendelkezik. Ha nem kell búvárkesztyűt viselnie, a forgó keret polírozott felülete nem jelent problémát.


replika órák, Replika órák olcsón, Rolex Replika órák